"STOP! RODANDO EL CAMBIO", documental sobre alternatives pràctiques de decreixement

2014-10-13 18:00

El present documental, presentat en forma de road-movie que pretén mostrar una alternativa real i factible que es pot fer tant a nivell individual com col·lectiu respecte el creixement incontrolat i l'explotació sense límits dels recursos naturals. Davant d'això es proposen models d’organització que ja es duen a terme en alguns llocs de l’Estat Espanyol, francès i portuguès i al nostre país.

En el viatge es mostren totes aquestes maneres d’entendre la vida, el consum, el respecte pel medi ambient, el treball, i el desig i la necessitat latent de participar activament en les preses de decisions tant polítiques com socials que regeixen les nostres vides. Totes tenen alguna cosa en comú: vivim en el mateix planeta, i aquest planeta és finit.

Per acostar a l’espectador les pràctiques decreixentistes es recorreren des de ciutats fins ecoaldees i pobles en transició a la recerca de formes de vida alternatius, i coneixent de prop a aquestes persones que ja estan duent a terme el canvi. Per a això es compta, a més, amb l’opinió d’experts i teòrics que ens parlen de la necessitat d’un model alternatiu que beneficiï totes les persones i no només uns interessos econòmics concrets.

El documental ha estat gravat per un grup de dones i finançat de forma col·lectiva, i s’ha enregistrat al 2013.

A continuació es proporciona l'enllaç al documental

"STOP! RODANDO EL CAMBIO"

—————

Retorna