3 llibres de la vida i de l'entorn

2016-04-19 11:03

OLOR DE MADUIXA. Poemes de Joana Raspall

És un recull de més de 100 poemes que parlen de camps i de boscos, de primaveres tardors, i de bolets, flors, arbres, olors, colors... Sentits i sensacions que et duen cap a un retrobament amb l'entorn natural més palpable, la tendresa i moltes emocions.

 

ENCENENT LA FLAMA DE L'ECOLOGISME REVOLUCIONARI. Editat per Distri Acció Cultural

Parteix de que Terra no pertany als humans, i nosaltres en som part de la mateixa. Planteja la idea de que existeix un ventall d'idees per defensar la Terra, i no totes elles han de perquè estar acceptades en l'àmbit legal ja que les lleis estan fetes pels destructors de la Terra i els explotadors dels seus habitants. El document ens revela bases teòriques i exemples de lluites que ha portat a terme el Front d'Alliberament de la Terra contra persones, empreses o administracions que han provocat desequilibri ecològic com a conseqüència de la implementació del capitalisme salvatge. Desforestació, transgènics, alliberament animal, política energètica, etc són alguns dels motius de lluita d'aquest col·lectiu.

 

ARRELS. La novel·la

La Rosa, en Marcos i en Pep són tres joves que es veuen forçats a emprendre un viatge a través d’una terra despoblada a causa de la misèria i la malaltia. De valors i conviccions ben diferents, s’enfrontaran, cadascú per la seva banda, a decisions crucials per la seva vida i, qui sap, si per la dels altres. Grans sacrificis i dilemes morals els esperen en aquesta terra sense llei i plena de perills. Què passarà, a més, quan es creuïn els seus camins? Arrels és una novel·la que enganxa i ... què més és arrels?? Doncs passeu i mireu! Arrels

 

—————

Retorna